A Digi-X Építő Zrt. csapata több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik a generálkivitelezés és a technológiai szakértés terén. Szakértelmünknek köszönhetően olyan fejlesztések valósultak meg, melyek nagy részét rendvédelmi szervek, közműszolgáltatók és közintézmények beruházásai alkotják. Legfőbb törekvésünk, hogy szakismereteinket, tapasztalatainkat és előremutató gondolkodásmódunkat a működőképes megoldás megteremtése jegyében hasznosítsuk, ezzel is hozzájárulva megrendelőink komplex igényeinek kielégítéséhez. Csaknem két évtizede szolgáljuk ügyfeleinket, és ez idő alatt azt tapasztaltuk, hogy minden projekt sikerének kulcsa a Megrendelő elvárásainak megértése és azok túlteljesítése. Hatékonyságunk középpontjában munkatársaink állnak, akiknek szenvedélye, elkötelezettsége, tapasztalata és integritása minden egyes projekt központi részét képezi. A vállalat jelenleg 21 magasan képzett kollégával dolgozik, és az elmúlt dinamikus évek alatt elért eredmények méltó módon mutatják be a cég tudását, elhivatottságát és felkészültségét.

 

A MI TÖRTÉNETÜNK


A Digi-X Építő Zrt., jogelődje a Digi-X Mérnöki Szolgáltató Bt. 2003-ban alakult, elsősorban mérnöki tevékenységet hivatott ellátni, azon belül is röntgengépek szervízelésére szakosodott. A Bt. 2016-ban teljes arculatváltáson ment keresztül. Ekkor a cég addigi profiljától merőben eltérő irányba indult el az új vezetés, mely során a generálkivitelezés és a technológiai szakértés lett a fő irány. A jelenlegi tulajdonos vezérigazgató korábban is kiemelt nagy költségvetésű projekteken dolgozott mérnökként (pl. 4-es metró konzorcium, Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep építése). Az ott szerzett tapasztalatokat a vállalati szférában kamatoztatta tovább alkalmazottként, mely során a komplett miskolci és pécsi biogáz erőművek tervezését, kivitelezését és beüzemelését koordinálta. A környezetvédelmi projektek zsugorodása miatt saját vállalkozás indítása mellett döntött, mivel az eddigi kivitelezői kapcsolatok egy jelentős része már a rendelkezésére állt. A saját vállalkozás indításához és a családi hagyományok folytatásaként, mint kézenfekvő lehetőség állt rendelkezésre édesapja cége, melyet 2016-ban megvásárolt. A vásárlást követően elkezdte a profilváltást, valamint a vállalat feltöltését megfelelően kvalifikált és elhivatott szakemberekkel.

 

STRATÉGIÁNK


A Digi-X Építő Zrt. magasan kvalifikált, jó referenciákkal rendelkező alvállalkozók és beszállítók kapacitásait kihasználva, meglévő tapasztalatait szem előtt tartva, megbízható tervező- és kivitelező szakembergárdára támaszkodva a teljesítés magas színvonalát tekinti irányadónak. Igyekszünk testreszabott megoldásokat kínálni ügyfeleink részére – a piacképes ár, az állandó minőség és rugalmasság mellett, valamint a határidők betartásával és gyors problémamegoldó képességünkkel komoly elismertséget is szereztünk a szakmában. A legmagasabb szintű minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszerek összehangolt alkalmazásával végezzük tevékenységünket.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK


Saját telephellyel, szerszám- és járműparkkal rendelkezünk, környezetbarát járművekkel és technológiával dolgozunk.

Főbb szolgáltatásaink:

  • technológiai tervezés és -kivitelezés
  • generáltervezés és -kivitelezés
    • -szakipari kivitelezések
    • -épületgépészeti szerelések
    • -kert- és útépítés